ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Μια ανάσα από την Αθήνα και «γαντζωμένα» στις πλαγιές της Ζήρειας, τα Τρίκαλα Κορινθίας, αναδεικνύονται σε top προορισμό!

Στα Τρίκαλα Κορινθίας, θα απολαύσετε το κρασί  ή το ποτό σας αγναντεύοντας το λευκό βουνό, θα ακούσετε ωραία μουσική σε cosi μπαράκια και θα χάσετε το μέτρημα από ρακόμελα και τσίπουρα σε παραδοσιακά καφενεδάκια! Πείτε «ναι» στις προτάσεις διασκέδασής τους και παραδοθείτε σε παραδοσιακούς αυθεντικούς ρυθμούς…

 

Προτάσεις

Πλειάδων Γη

Στο μπαρ του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε ροφήματα, το ποτό σας ή ένα εμπνευσμένο cocktail, επιτρέποντας στο βλέμμα σας να «χαθεί» στην μοναδική θέα στο βουνό και τη φύση. Οι χαλαρωτικοί και lounge ήχοι, καθώς και το minimal περιβάλλον συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για να χαρείτε στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης. Καθημερινά από τις 12.00 - 00.00. (Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, τηλ. 27430 91137, www.pliadongi.gr)


Λίθινο

Στα Μεσαία Τρίκαλα, στον κεντρικό τους δρόμο για την ακρίβεια, ένα café bar «λουσμένο» από ξύλο και πέτρα θα σας τραβήξει σίγουρα την προσοχή. Στον κάτω όροφο ξεχωρίζει το παρεϊστικο μπαρ, ενώ στον πάνω η χαλαρωτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι μαξιλάρες, τα ξύλινα έπιπλα και το χιονισμένο τοπίο που φαίνεται από το παράθυρο σας κρατούν «αιχμάλωτους» στον χώρο του. Δοκιμάστε οπωσδήποτε fondue σοκολάτας και άλλα σπιτικά γλυκά. Παρασκευή – Κυριακή (εκτός εορτών που λειτουργεί καθημερινά) από 10.00 – όσο πάει. Τον Αύγουστο καθημερινά. (Μεσαία Τρίκαλα, κιν. 6994 366753)


Το Τζίνη

Παραδοσιακό καφενείο στην κεντρική πλατεία των Μεσαίων Τρικάλων. Απολαύστε ντόπια γλυκά και τσίπουρο με τοπικούς μεζέδες. Καθημερινά (χειμερινή σεζόν) 09.00-00.00, Παρασκευή – Κυριακή (καλοκαιρινή σεζόν) 09.00- 00.00 (Μεσαία Τρίκαλα, τηλ. 27430 91360)