ΑΘΗΝΑ

Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, μια σύγχρονη ευρωπαϊκή μητρόπολη έτοιμη να γοητεύσει κάθε επισκέπτη...


Αν παραδοσιακά όλοι γνώριζαν την Ακρόπολη και θαύμαζαν την ελληνική ιστορία και πολιτισμό, σήμερα κάτι φαίνεται να έχει συμβεί σε αυτή τη σύγχρονη ευρωπαϊκή μητρόπολη. Παρά την οικονομική αλλά και γενικότερη κρίση που βιώνει. η Αθήνα, έχει ένα μοναδικό τρόπο να διατηρεί ζωντανό αυτό που πάντα την ξεχωρίζει, πέραν της κουλτούρας της. Τον αυθορμητισμό της και τη διάθεσή της για ζωή

Σήμερα λοιπόν, η Αθήνα, προβληματισμένη μεν με όσα της συμβαίνουν, δεν φαίνεται να το βάζει κάτω. Θα το αισθανθείτε κι εσείς με το που περπατήσετε στα μυστικά της.

Χιλιάδες εικόνες, αντιθετικές και γοητευτικές, έρχονται να καταλάβουν τη δική τους ιδιαίτερη θέση στη "βαλίτσα" σας. Από το ολοζώντανο και διαρκώς αναπτυσσόμενο κέντρο της, έως τα κοσμικά και δελεαστικά νότια προάστιά της που γνωρίζουν καλά πως να μετατρέπουν μια πρωτέουσα σε... νησί. 

Σε αυτή την πόλη θα χαθείτε σε "μονοπάτια" ιστορίας και πολιτισμού που όμοιά τους δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο. Θα θαυμάσετε την Ακρόπολη, τον Παρθενώνα, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο,  αναρίθμητα κτήρια που ξεχειλίζουν ένδοξο παρελθόν, αλλά και πολιτισμικές εκδηλώσεις που αποδεικνύουν πως το παρόν όχι μόνον δεν στερείται δημιουργίας, αντίθετα εμπνέεται από το "χθες". 

Θα απολαύσετε τοπικές παραδοσιακές λιχουδιές, ενώ δεν θα στερηθείτε και την εμπειρία gourmet εστιατορίων. Θα παρασυρθείτε από την έντονη νυχτερινή της ζωή που θα μείνει σίγουρα αιώνια χαραγμένη στο μυαλό σας. Βλέπετε σε αυτή την πόλη, η νύχτα δεν είναι "σημάδι" για να ηρεμήσει. Το αντίθετο μάλιστα!