ΜΥΚΟΝΟΣ

H βασίλισσα των Κυκλάδων, το νησί των αέρηδων έχει πολλαπλά πρόσωπα

Μικρά μπαράκια, μεγάλα club, beach bars, ρομαντικά cocktail πλάι στο κύμα. Ό,τι και αν σημαίνει για σας διασκέδαση, σίγουρα θα το βρείτε στην Μύκονο. Από το Super Paradise μέχρι το Cavo Paradiso και από την Μικρή Βενετία μέχρι και το φημισμένο Pierro’s σίγουρα θα βρείτε αυτό που θέλετε για να περάσετε τέλεια.


Caprice

Το πιο φημισμένο σποτ για διασκέδαση στο νησί λέγεται Caprice και δικαιολογεί απόλυτα τη φήμη του αφού λειτουργεί από το 1980 και προσφέρει αξέχαστες νύχτες. Θα το βρείτε λίγο μετά την Μητρόπολη στο δρόμο για τη Μικρή Βενετία και θα το αναγνωρίσετε από τη χαρακτηριστική τυρκουάζ παλέτα, τις συνθέσεις λουλουδιών και φρούτων και του ναΐφ πίνακες. Ανοίγει από το απόγευμα προσφέροντας παγωμένα σφηνάκια, δροσερά cocktails και επιλεγμένη μουσική. Διεύθυνση: Μικρή Βενετία, Χώρα, Τηλ. 22890-23541.

Scarpa

Φημίζεται για τα δροσιστικά cocktails του με ολόφρεσκα φρούτα. Το Scarpa βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα στην καρδιά της Μικρής Βενετίας και είναι το meeting point του νησιού από το απόγευμα και μετά. Ιδανικό για καφέ ή για τα πρώτα cocktails την ώρα που δύει ο ήλιος αλλά και για αργά το βράδυ όταν οι ρυθμοί ανεβαίνουν. Διεύθυνση: Μικρή Βενετία, Χώρα, Τηλ. 22890-23294.

Cavo Paradiso

Το πιο φημισμένο κλαμπ της Μυκόνου φέτος κλείνει τα 20 χρόνια του και θα το γιορτάσει με εκλεκτούς djs και ξέφρενα πάρτυ. Το μαγευτικό ερημικό τοπίο δίπλα στη θάλασσα θα σας ταξιδέψει ακόμα και τις πρωινές ώρες που η μουσική αρχίζει να χαλαρώνει και το πάρτυ σιγά σιγά τελειώνει. Διεύθυνση: Paradise Bay, Τηλ. 22890-26124.

Super Paradise

Ενδείκνυται για μεσημεριανά parties και γνωριμίες στην παραλία. Το Super Paradise βρίσκεται σε απόσταση 6 χιλιομέτρων από τη Χώρα της Μυκόνου και στο beach bar θα βρείτε δροσερές φρουτοσαλάτες και εντυπωσιακά cocktails. Super Paradise, Τηλ. 22890-23023.