ΜΗΛΟΣ

Μοναδικές διακοπές στο νησί της Αφροδίτης

Διασκέδαση

Utopia, Πλάκα: Για ένα ηλιοβασίλεμα που κόβει την ανάσα, απολαύστε τα cocktail σας στην Ουτοπία. Τοποθετημένη στην πρωτεύουσα του νησιού, θα σας μαγέψει με τις ποιοτικές μουσικές της, σε ένα από τα ομορφότερα μπαλκόνια του Αιγαίου(.2287023678)

Deep Blue, Παλαιοχώρι: Χτισμένο κυριολεκτικά πάνω στον Βράχο, σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του Μήλου, το Deep Blue ενδείκνυνται για ερωτευμένα ζευγάρια, προσφέροντας δροσιστικά ποτά σε έναν μαγευτικό χώρο. (2287031158)

Εν Πλω, Πλάκα: Στον παραδοσιακό οικισμό της Πλάκας, θα βρείτε δροσερά cocktails και κάθε είδους ποτά, αγναντεύοντας την θέα που φτάνει και στα γύρω νησιά, σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον.  (2287 023124)

Κρι Κρι, Πλάκα: Με μια πιο παραδοσιακή νότα θυμίζοντας καλοκαιρινό στέκι της Αθήνας το μπαρ Κρι Κρι ξεφεύγει από το συνηθισμένο κυκλαδίτικο χρώμα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αποτελεί μια εξαίσια επιλογή για βραδινή διασκέδαση στην πανέμορφη Μήλο. Με έμφαση στην καλή μουσική, τους καλούς μεζέδες και τα εξαιρετικής ποιότητας ποτά υπόσχεται να χαρίσει κάτι το ξεχωριστό στις ήδη μαγικές ελληνικές καλοκαιρινές βραδιές.(
  697 274 0626 )