ΜΗΛΟΣ

Μοναδικές διακοπές στο νησί της Αφροδίτης

Προτάσεις

Aragosta Bar Restaurant, Αδάμαντας: Το bar-restaurant Aragosta αποτελεί την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία στο νησί, έτοιμο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Ο ιδιαίτερα εκλεπτυσμένος χώρος, με θέα το απέραντο γαλάζιο, υποδέχεται τους προσκεκλημένους για ένα δείπνο κάτω από τα άστρα. (2287022292,6944416396,
www.aragosta.gr)

Αρμενάκι, στα Πολλώνια: Το εστιατόριο βρίσκεται στην καρδιά των Πολλωνίων, στην βορειοανατολική πλευρά της Μήλου. Μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα, γευτείτε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, μαγειρεμένα εκείνη την ώρα, σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια του νησιού (2287041061)

Ενάλιον, Πολλώνια: Ψάρια και θαλασσινά σε πρώτο ρόλο, θα βρείτε ωστόσο και κάποια πιάτα με κρέας, όπως και ωραίες σαλάτες με πολλά ζαρζαβατικά από το μποστάνι τους. Δοκιμάστε την νόστιμη ψαρόσουπα με φρέσκα ψάρια και την υπέροχη μακαρονάδα με μύδια, γαρίδες και θαλασσινά. (2287041415)

Sirocco, Παλαιοχώρι: Ξεχωρίζει επίσης το εστιατόριο Sirocco στην παραλία του Παλιοχωριού, όπου το φαγητό ψήνεται σε πήλινες γάστρες που τοποθετούνται 40 εκατοστά κάτω από την άμμο. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τις σπεσιαλιτέ της ημέρας μαγειρεμένες σε γάστρες μέσα στην άμμο, ακριβώς μπροστά από το μαγαζί! Πήλινες γάστρες με σκορπίνα, αρνάκι ή κατσικάκι θάβονται σε ειδικό σημείο και το αποτέλεσμα
είναι απλά μοναδικό (2287031201 www.restaurantsirocco.gr)

Μedusa, Μανδράκια: Οι παραδοσιακές γεύσεις της μηλέικης κουζίνας εναρμονίζονταιπλήρως με τη φιλοσοφία της Μέδουσας και το απέραντο γαλαζοπράσινο τοπίο που απλώνεται μπροστά σας. Εδώ πρωταγωνιστές είναι τα θαλασσινά σε ένα γαστρονομικό ταξίδι που συνδυάζει την εμπειρία και των πέντε αισθήσεων.( Τηλέφωνο: 2287 023670)

«Άστακας», Κλήμα: Σε αυτό τον άπλετο χώρο, με θέα το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, απολαμβάνει κανείς αυθεντική κυλλαδίτικη κουζίνα από φρέσκο τοπικά προϊόντα. Τα λευκά τραπεζάκια τοποθετημένα ακριβώς επάνω στο κύμα, συνθέτουν ένα σκηνικό απόλυτης χαλάρωσης. Στα must taste το υπέροχο ολόφρεσκο ψάρι.( τηλ 2287022134)