© Photo by Christos Drazos
© Photo by nikos xristodoulakis

ΙΟΣ

Ο ορισμός της γραφικότητας & των παραδεισένιων νερών βρίσκεται στην Ίο! Στο νησί του ονείρου, τίποτα δεν είναι ανέφικτο ...

Βρίσκεστε σε ένα νησί που δεν κοιμάται ποτέ!Σε μια Κυκλαδίτισσα που ξέρει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλη τι θα πει αληθινή διασκέδαση! Η Χώρα της το βράδυ «ξυπνά» και χορεύει μέχρι το πρωί, παρασύρωντας όποιον την ακολουθήσει σε … τρελούς ρυθμούς! Φορέστε την πιο καλοκαιρινή σας διάθεση, απολαύστε τα πρώτα σας χαλαρωτικά cocktails στον υπέροχο Μυλοπότα και συνεχίστε με την πυξίδα σας να δείχνει τη Χώρα. Μην ανησυχήσετε λεπτό για το που θα περάσετε όμορφα, σε αυτό το νησί, κάθε μαγαζίεδώ φέρει το στίγμα του!

 

Που θα διασκεδάσετε

Trésor Hotels & Resorts | IosMargarita Bar

Το Margarita Bar δεν είναι άλλο ένα bar πολυτελούς ξενοδοχείου. Το pool bar του Ios Palace Hotel & Spa ανεβάζει τα standards διασκέδασης του νησιού! Προτιμήστε το τις πρωινές ή μεσημεριανές ώρες συνοδεύοντας το μπάνιο σας στη πισίνα, με snacks, χυμούς και cocktails , απολαύστε από εδώ ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα με θέα την υπέροχη παραλίάς του Μυλοπότα, ενώ τα βράδια υπό τους lounge ήχους του dj μας μπορείτε να χαλαρώσετε σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Αξίζει να σημειωθεί πως το Margarita Bar ενώνει τις δυνάμεις του με τη Jose Cuervo και σας παρουσιάζει τον πιο πλούσιο κατάλογο με margaritas στην Ευρώπη! (Μυλοπότας, τηλ. 22860 92000, http://iospalacehotel.com)

 

Click Cocktail Bar-Cafe

Αν έρθεις στην Ίο, θα έρθεις και στο Click. Αυτό είναι σίγουρο.  Από την αρχή της αρχή της ημέρας, τα υπέροχα πρωινά σας καλωσορίζουν αλλά… και το βράδυ τα cocktails του και τα καθαρά ποτά του θα το κάνουν στέκι σας! Όσο για τη μουσική; Εδώ θα απολαύσετε mainstream εμπορικές επιλογές, αλλά αν έχετε όρεξη για κάτι συγκεκριμένο, ο DJ είναι πάντα πρόθυμος να σας ευχαριστήσει! HIGHLIGHT: Μην χάσετε την σούπερ ανανεωμένη λίστα cocktails που φέρει την υπογραφή του Γιάννη Σαμαρά. Καθημερινά από τις 11:00. (Χώρα, κιν. 6932 438966)

Baru

Προστέθηκε πέρυσι στην νυχτερινή ζωή της Χώρας και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις, ιδίως σε όσους έχουν απαιτήσεις και στη διασκέδασή τους. Βρίσκεται στην καρδιά της Χώρας, σε ένα από τα παλαιότερα και πιο ιστορικά κτήρια (εκεί όπου στεγαζόταν για χρόνια το Superfly), και ακούει στο όνομα Baru. Η μοντέρνα διακόσμηση και αισθητική, με το γκρι και τα χαραγμένα στον τοίχο γράμματα να πρωταγωνιστούν το καθιστούν αναμφίβολα ξεχωριστή επιλογή. Οι μουσικές είναι ανεβαστικές και οι διάφοροι DJs γνωρίζουν πώς να σας κρατήσουν ξάγρυπνο μέχρι το πρωί! Καθημερινά από τις 22:00. (Χώρα, κιν. 6977 447483)

Plus

Η νυχτερινή ζωή της Ίου παρουσιάζει την εξής ιδιαιτερότητα: Ακόμη και τα πιο τουριστικά μαγαζιά της, δίνουν το στίγμα τους στη διασκέδαση, και μόνο την αρνητική διάσταση της λέξης τουριστικός δεν ενέχουν. Αν λοιπόν επιθυμείτε να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για το nightlife του νησιού, πρέπει να συμπεριλάβετε στο πρόγραμμά σας το Flames (Χώρα), με την μονίμως ανεβασμένη διάθεση και τις rock μουσικές επιλογές, το Barmacy (Χώρα, κιν. 6932 097219) που αποτελεί στέκι για τους λάτρης των καλών μουσικών, ιδίως σε ό,τι αφορά την ηλεκτρονική σκηνή, το hip hop, R' n B', Coo,(Χώρα, κιν. 6946 631935), το ... παιχνιδιάρικο Slammer Bar, με το περίφημο slamming (για να πιείς το ομώνυμο ποτό που έχεις παραγγείλει, φοράς το κράνος σου & ετοιμάζεσαι να σε βαρέσει στο κεφάλι ο barman!) και το ελληνάδικο Bulldog (Χώρα, www.bulldogbar-ios.gr) , στο οποίο θα ακούσεις ελληνικές λαϊκές επιτυχίες αποκλειστικά!