Αρχική Asian Spa

Asian Spa

Απολαύστε 15% έκπτωση στα Asian Spa!

H Trésor Hotels & Resorts εξασφάλισε ειδικά για εσάς, τα μέλη του TClub, 15% έκπτωση στις θεραπείες προσώπου και σώματος στο Asian Spa Resort στο Poseidonion Grand Hotel, καθώς και έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα των εταιρειών ila και Branche D'Olive, που είναι διαθέσιμα είτε στο Asian Spa του Poseidonion Grand Hotel, είτε στο e-shop του ομίλου, http://asianspa.gr/el/e-shop.

Απολαύστε την ειδική έκπτωση, αφού αποκτήσετε και εκτυπώσετε την ηλεκτρονική σας κάρτα, εδώ.

O Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat λειτουργεί επιτυχώς τα Asian Spas σε ξενοδοχεία 5* σε διάφορους προορισμούς ανά την Ελλάδα, διατηρώντας ηγετική θέση στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά.

Είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της Αλίκης Βατίδη, μιας Ελληνίδας επιχειρηματία με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού, και μιας ομάδας μετόχων μεταξύ των οποίων ξενοδόχοι, διακεκριμένοι οίκοι καλλυντικών και Ασιάτες θεραπευτές (συμπεριλαμβανομένων Αγιουρβεδικών θεραπευτών από την Κεράλα της Ινδίας). Στόχος τους, να δημιουργήσουν χώρους spa στην Ελλάδα οι οποίοι θα παρείχαν τις καλύτερες Ασιατικού αλλά και δυτικού τύπου θεραπείες, σε ένα περιβάλλον του βεληνεκούς των κορυφαίων τουριστικών προορισμών και spa στον κόσμο.

Ο Όμιλος Asian Spa ανέπτυξε και ενστερνίστηκε μια φιλοσοφία η οποία συνδυάζει ανατολίτικες θεραπείες εφαρμοσμένες με σύγχρονες δυτικές τεχνικές, εναρμονισμένες σε ένα περιβάλλον μοναδικών προδιαγραφών. Ο Όμιλος αναγνωρίζει ότι κάθε επισκέπτης των Asian Spa είναι ξεχωριστός γι’ αυτό και φροντίζει να του εξασφαλίσει μια εξατομικευμένη, υψηλού επιπέδου εμπειρία spa.

Η προτεραιότητα του Ομίλου Asian Spa δεν είναι απλώς να προσφέρει καλαίσθητους χώρους αλλά και τις πιο ξεχωριστές θεραπείες, εκτελεσμένες από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του. Οι Asian Spa θεραπευτές, απόφοιτοι Πανεπιστημίων διεθνούς κύρους όπως το Ananda Himalaya, μεταφέρουν την μοναδική εμπειρία τους από τα πιο διακεκριμένα ξενοδοχεία στον κόσμο στα οποία έχουν εργαστεί.