Σε πλήρη αρμονία με την κοσμοπολίτικη διάθεση της πόλης, το Teight αντηχεί την ψυχή και την ατμόσφαιρα της περιοχής, καθώς και τον χαρακτήρα ενός ξενοδοχείου υψηλής τεχνολογίας. Έχει σχεδιαστεί με στοιχεία που το καθιστούν case study τόσο για το ξεχωριστό concept όσο και για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του.

Urban escape

Εφαρμόζοντας μια πρωτοποριακή ιδέα συνδυασμένη με ένα πρότυπο κορυφαίας φιλοξενίας, το νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία διαμονής αλλά και εξερεύνησης της πόλης στο έπακρο. Η στρατηγική του θέση και το εκλεπτυσμένο εστιατόριο Moldee είναι τα δυνατά του στοιχεία που θα κάνουν το Teight το νέο σημείο συνάντησης της πόλης.

Δωμάτια με χαρακτήρα

Τα 45 δωμάτια και οι σουίτες έχουν σχεδιαστεί με μια μινιμαλ γραμμή μοντέρνας αισθητικής, ενώ έχουν διακοσμηθεί με επιλεγμένα έργα τέχνης ή ασπρόμαυρες φωτογραφίες έχοντας στη διάθεση τους υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας. Το Teight είναι η νέα πρόσκληση της πόλης για μια κομψή διαμονή με εξατομικευμένες υπηρεσίες, λίγα μόλις βήματα μακριά από τη λεωφόρο Νίκης και μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Αριστοτέλους με τα εστιατόρια και τα μπαρ.

Υψηλή γαστρονομία

Σε μια πόλη, γνωστή για τη γαστρονομική της παράδοση και τα μοντέρνα εστιατόρια, ο σύγχρονος σχεδιασμός του γραφείου TAKA + PARTNERS για το Moldee Restaurant βρίσκει την ιδανική του θέση στη γαστρονομική σκηνή της. Στο τιμόνι αυτού του ολοκαίνουργιου all day εστιατορίου, ένα ταλέντο της περιοχής, ο αξιόλογος σεφ Βασίλης Μουρατίδης, στοχεύει να εκπλήξει την πόλη με τις νέες δημιουργίες του συνδυάζοντας μεσογειακές γεύσεις με σύγχρονες τεχνικές. Με στιλ που θυμίζει Νέα Υόρκη, το Moldee προορίζεται να γίνει το νέο σημείο συνάντησης της πόλης για τους γνώστες της γαστρονομίας.