Το Teight επαναπροσδιορίζει τις έννοιες του ταξιδιού και εξερευνά την εμπειρία της φιλοξενίας υπό μια νέα οπτική συνδέοντας τους ανθρώπους με το πνεύμα υπερτοπικότητας και την φιλοσοφία της Βόρειας Ελλάδας.

Hyperlocal living στην Θεσσαλονίκη

Το Teight προτείνει έναν τρόπο ζωής που ταιριάζει με τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Η διαδραστική τεχνολογία θέτει την εύκολη πρόσβαση και την άνεση ως προτεραιότητες και προσφέρει εκλεπτυσμένες υπηρεσίες σε κάθε επίπεδο. Το Teight παρέχει στους επισκέπτες μία ηλεκτρονική εφαρμογή με την οποία έχουν την δυνατότητα να εκτελούν ψηφιακά λειτουργίες όπως check-in, πρόσβαση σε δωμάτια, προσωποποιημένες ειδοποιήσεις, καθώς και έλεγχο όλων των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και παροχών. Φροντίζει ώστε η επίσκεψη στο ξενοδοχείο να προσφέρει μια αίσθηση ευημερίας και πρωτότυπες εμπειρίες. Το πολιτιστικό υπόβαθρο και η εξέλιξη μέσα από την ιστορία καθοδηγούν τους επισκέπτες  προς μια αξιομνημόνευτη διαμονή ζώντας την πόλη στο έπακρο. Σας προσκαλεί να περιπλανηθείτε, να αφεθείτε και να ξαναβρείτε τον εαυτό σας στη «γωνιά» της πόλης,  όπου βρίσκεται το Teight.

Δωμάτια με χαρακτήρα

Τα 45 δωμάτια και οι σουίτες έχουν σχεδιαστεί με μια μινιμαλ γραμμή μοντέρνας αισθητικής. Το Teight δημιουργήθηκε έχοντας στο επίκεντρο του τους ανθρώπους της πόλης και την κουλτούρα της. Η ένωση του αστικού τοπίου με την αισθητική του δωματίου είναι η ίδια μια μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη. Ο Γιάννης Μπουρνιάς έχει επιμεληθεί τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες στα δωμάτια δίνοντας τον τόνο για τη δική σας «αφήγηση» ως κάτοικος της πόλης. Μαζί με τις επιλεγμένες λίστες μουσικής, τα περιοδικά, τα βιβλία και τα τοπικά χειροτεχνήματα μας, η διαμονή σας εδώ γίνεται η ίδια ένας προορισμός.

Υψηλή γαστρονομία

Το Moldee είναι η πολυαναμενόμενη άφιξη στην τοπική γαστρονομική κουλτούρα. Η new age κουζίνα του συνδυάζει ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις με απροσδόκητους τρόπους. Στο τιμόνι του all day εστιατορίου, οι σεφ Βασίλης Μουρατίδης και Σοφοκλής Μαραγκουδάκης ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό μενού που ακολουθεί τον ρυθμό της κάθε εποχής και χρησιμοποιεί τα προϊόντα της. Ενσαρκώνοντας το δημιουργικό πνεύμα της πόλης και της ζωντανής γειτονιάς του, το Moldee εξερευνά νέες ιδέες για ένα χαλαρό δείπνο.