AVALON BOUTIQUE HOTEL

Βρίσκεστε στην καρδιά του παλαιότερου κατοικημένου μεσαιωνικού οικισμού της Ευρώπης

Trésor Hotels & Resorts | Avalon Boutique Hotel

Η είσοδός σας στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, μνημείο παγκόσμιας κληρονομίας της UNESCO,  αρκεί για να  σας μυήσει σε εποχές όπου κάστρα, ιππότες και πύργοι πρωταγωνιστούσαν στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Όταν αυτή συνδυαστεί και με την άφιξή σας στο Avalon Boutique Hotel τότε αυτά τα κάστρα, οι ιππότες και οι πύργοι, μαγικά θα πάρουν «πνοή» …

Βρίσκεστε στην καρδιά του παλαιότερου κατοικημένου μεσαιωνικού οικισμού της Ευρώπης, σε ένα boutique ξενοδοχείο που περισσότερο θυμίζει «υπερπολυτελές σπίτι» και που από το 2007 (όταν και ολοκληρώθηκε η ανοικοδόμηση από την Αρχαιολογική Υπηρεσία) παραδίδει μαθήματα αισθητικής και φιλοξενίας. Προσθέστε στις πληροφορίες σας πως το όνομα του προήλθε σύμφωνα με τον μύθο από την ιστορία του ιππότη Άβαλον, ο οποίος έμεινε σε αυτό το σπίτι, και προετοιμαστείτε να ξετυλίξετε το «κουβάρι» ιστοριών από τα παλιά, πασπαλισμένων με χρυσόσκονη …

Η ευχαρίστηση σας «γεννιέται» από το πρώτο δευτερόλεπτο που θα το προσεγγίσετε. Η τοποθεσία του είναι κυριολεκτικά ονειρική. Το ξενοδοχείο είναι πραγματικά «βουτηγμένο» στην αίγλη της Μεσαιωνικής Πόλης. Το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, διάσημα αξιοθέατα της Παλιάς Πόλης –όπως το Αρχαιολογικό και Βυζαντινό Μουσείο, το Τζαμί του Σουλεϊμαν και το Χαμάμ- αλλά και η πολυσύχναστη και κεντρική Σωκράτους που παρασύρει σε άλλους καιρούς, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Ο εσωτερικός του κόσμος διατηρεί αυτό το μυστηριακό του «χθες» και είναι πρόθυμος να σας αποκαλύψει όλα του τα μυστικά. Οι ιδιοκτήτες επιμελήθηκαν κάθε λεπτομέρεια, αντιμετωπίζοντάς το σαν το σπίτι τους, κι αυτό είναι κάτι που θα αντιληφθείτε από την πρώτη στιγμή. Μην περιμένετε τυποποιημένα έπιπλα και επιτηδευμένη αισθητική. Αντίθετα εδώ, από τα έπιπλα έως και το πιο μικρό διακοσμητικό, θα διακρίνετε τον σεβασμό στην αρχιτεκτονική της Μεσαιωνικής Πόλης, που αποτελεί προτεραιότητα. Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ το design είναι ανάλαφρο, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανέσεις υψηλού επιπέδου.

Με τη ζεστή φιλοξενία των ιδιοκτητών και του προσωπικού να σας συντροφεύει, θα περάσετε στην προσωπική σας σουίτα. Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 6 σουίτες, με ονόματα εμπνευσμένα από το δυνατό τους σημείο και διακόσμηση που διατηρεί μεν την ίδια φιλοσοφία, ωστόσο εμφανίζει διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του επισκέπτη.

Διατηρείστε την παραμυθένια ατμόσφαιρα σε κάθε σας «κίνηση» πίνοντας τον καφέ σας στον πλούσιο κήπο και το προσεγμένο cafe, κι απολαμβάνοντας σπιτικές παραδοσιακές γεύσεις από τα χεράκια της μητέρας του ιδιοκτήτη, Γιάννη Μπρόκου, στο εστιατόριο. Η θολωτή του αίθουσα, αλλά κυρίως η όμορφη αυλή που το στεγάζει θα σας ταξιδέψει σε άλλους καιρούς, όσο γεύσεις του «χθες» σας σερβίρουν… στο πιάτο ενδιαφέρουσες νοσταλγικές ιστορίες.

Αφήστε το παρελθόν να  συναντήσει το «σήμερα» και μην σκεφτείτε στιγμή να μην γίνετε κομμάτι της όμορφης ιστορίας που υπόσχεται να σας χαρίσει. Tο Avalon Boutique Hotel, είναι από εκείνα τα μέρη, που δεν έχουν χρόνο… Εχουν όμως μπόλικη αγάπη, τόνους αφοσίωσης και απαράμιλλη αισθητική.