© Photo by Christos Drazos
© Photo by Christos Drazos
© Photo by Christos Drazos
© Photo by Christos Drazos
© Photo by Christos Drazos

MELOGRANO VILLAS

Πάρτε το πρωινό σας απολαμβάνοντας τη θέα από την ιδιωτική σας βεράντα.

Οι τρεις πολυτελείς βίλλες του Melograno βρίσκονται σε απόσταση 200μ. από την πανέμορφη χώρα της Αστυπάλαιας. Και οι τρεις προσφέρουν μια πληθώρα ανέσεων, ενώ στο σύνολό τους διακρίνονται για το κομψό συνδυασμό των λιτών γραμμών με τις αέρινες αποχρώσεις και τα έντονα στοιχεία αισθητικής και πολυτέλειας.

Villa Verde

Η 110τμ. Villa Verde διαθέτει 2 υπνοδωμάτια (1 βασικό και 1 ανοιχτού χώρου), 2 μπάνια (1 σε κάθε επίπεδο) και εξωτερικό jacuzzi prive στον πάνω όροφο που προσφέρει μοναδική θέα στην πανέμορφη Χώρα της Αστυπάλαιας και το Κάστρο που δεσπόζει στην κορυφή της.Η διακόσμηση ακολουθεί λιτές γραμμές και αγαπά τις αντιθέσεις των έντονων αποχρώσεων με εκείνες του λευκού.Είναι πλήρως εξοπλισμένη για να καλύπτει την κάθε σας ανάγκη και επιπλέον διαθέτει κουζίνα με φυσικό φωτισμό από τη διαμπερή οροφή αλλά και υπηρεσία πλούσιου παραδοσιακού πρωινού που κάθε πρωί έρχεται φρέσκο στο δωμάτιό σας.Τα έπιπλα της Villa Verde υπογράφονται από γνωστούς σχεδιαστές όπως ο Philippe Starck (για τα έπιπλα του μπάνιου),η εταιρεία COCO-MAT (για τον εξοπλισμό δωματίων) και ο οίκος Smeg (για τον βασικό εξοπλισμό  κουζίνας).

Villa Bianca

Η Villa Bianca είναι η πιο ευρύχωρη βίλλα του συγκροτήματος Melograno και διαθέτει συνολικούς χώρους 120τμ, μέσα στους οποίους υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια (2 κύρια και 1 ανοιχτού χώρου), 2 μπάνια (1 σε κάθε επίπεδο) και εξωτερικό jacuzzi στο ισόγειο με εκπληκτική θέα προς το γαλάζιο του Αιγαίου. Επιπλέον, η Villa Bianca διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (με συσκευές Smeg), χειροποίητα έπιπλα στους κοινόχρηστους χώρους, design λεπτομέρειες υπογεγραμμένες από διακεκριμένους σχεδιαστές όπως ο οίκος του Philippe Starck (στοιχεία μπάνιου), φυσικό φωτισμό από τη διαμπερή οροφή της κουζίνας, καθώς και μία συλλογή από φυσικά φυτά που ολοκληρώνουν όμορφα το σύνολο του χώρου.

Villa Ble

Τα δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια (1 βασικό και 1 ανοιχτού χώρου) και το μεγάλο σαλόνι της, αποτελούν λίγα μόνο από τα ιδιαίτερα στοιχεία άνεσης που θα συναντήσετε ερχόμενοι στην Villa Βle (συνολικού εμβαδού 110 τ.μ.). Εδώ έχουμε σχεδιάσει μια εμπειρία διαμονής που ολοκληρώνεται αρμονικά από δεκάδες επιπλέον ανέσεις ειδικά για τη δική σας ευχαρίστηση. Η Villa Ble, όπως και οι υπόλοιπες βίλλες του συγκροτήματος Melograno διαθέτουν παραδοσιακά έπιπλα  που συνδυάζονται με εκλεπτυσμένα μοναδικά στοιχεία διακεκριμένων σχεδιαστών (όπως ο Philippe Starck για τα έπιπλα του μπάνιου), και μοντέρνες αποχρώσεις που μπλέκουν κομψά με το λευκό του χώρου, ενώ σημαντικό στοιχείο αποτελεί οδιάχυτος φυσικός φωτισμός από τη διαμπερή οροφή της κουζίνας. Επίσης η Villa Ble διαθέτει εξωτερικό jacuzzi στο πάνω επίπεδο για τη χαλάρωσή σας με μοναδική θέα προς τη Χώρα της Αστυπάλαιας.