© Photo by Christos Drazos
© Photo by Christos Drazos
© Photo by Christos Drazos
© Photo by Christos Drazos
© Photo by Christos Drazos

MELOGRANO VILLAS

Πάρτε το πρωινό σας απολαμβάνοντας τη θέα από την ιδιωτική σας βεράντα.

Εκεί όπου το μπλε του Αιγαίου συναντά ένα πανέμορφο ελληνικό νησί, στο σημείο που θα συναντήσουμε μια από τις πιο όμορφες Χώρες της νησιωτικής Ελλάδας, στην Αστυπάλαια του ονείρου, του ρομαντισμού και των δεκάδων ομορφιών.

Εκεί γεννήθηκαν οι πολυτελείς βίλλες του Melograno, που ήρθαν για να προσφέρουν μια εντελώς διαφορετική άποψη διαμονής στην κομψή “πεταλούδα του Αιγαίου”.

Οι τρεις πολυτελείς βίλλες του Melograno βρίσκονται σε απόσταση 200μ. από την πανέμορφη Χώρα της Αστυπάλαιας.

Στους χώρους τους κυριαρχούν οι λευκές και γκρι αποχρώσεις, ενώ σε κάθε μία πρωταγωνιστής είναι η εκάστοτε απόχρωση-ονομασία της βίλλας.

Οι βίλλες Verde, Bianca και Ble, προσφέρουν μια πληθώρα ανέσεων στους επισκέπτες, ενώ υπάρχουν και επιπλέον υπηρεσίες on demand που σας εξασφαλίζουν την μοναδική εμπειρία διακοπών που αναζητάτε.

Πάρτε το πρωινό σας απολαμβάνοντας τη θέα από την ιδιωτική σας βεράντα. Προετοιμάστε το γεύμα σας στην πλήρως εξοπλισμένη σας κουζίνα, η οποία λούζεται από άπλετο φυσικό φωτισμό και δημιουργεί μια κομψή αντίθεση με τις Smeg συσκευές της.

Περάστε στιγμές χαλάρωσης στα ευρύχωρα σαλόνια σας και βιώστε την απόλυτη χαλάρωση απολαμβάνοντας την θέα από το εξωτερικό τζακούζι στη βίλλα της επιλογής σας.

Κι αν αναζητάτε επιπλέον δροσιά, θυμηθείτε πως σε απόσταση αναπνοής από το Melograno θα βρείτε την κεντρικότερη παραλία του νησιού, το Λιβάδι, ενώ υπάρχουν και επιπλέον αφορμές για βουτιές στον Αγ. Κωνσταντίνο, τα Καμινάκια και τις Βάτσες.