VERINA SUITES

Παραδοθείτε στην γαλήνη του ξενοδοχείου και «βουτήξτε» σε χρώματα και μυρωδιές αυθεντικής Ελλάδας

Φιλώ – Αγαπώ τους Ξένους. Φιλοξενώ. Όταν αρκετούς αιώνες πριν ο Όμηρος, όρισε την φιλοξενία, ως έννοια υψίστης σημασίας και αρμοδιότητα του θεού των θεών του Ξένιου Διός, φαίνεται να έδωσε τη σκυτάλη, μόνο σε όσους θα μπορούσαν να «νιώσουν» πραγματικά αυτόν τον ορισμό. Ένας εξ’ αυτών, χωρίς δεύτερη σκέψη, το Verina Suites, στην Σίφνο.

Οι «ξένοι» σε αυτό το μέρος, είναι δώρα των θεών, πρόσωπα ιερά και τιμημένα. Κι αν όλα αυτά σας ακούγονται υπερβολικά με δόσεις παραμυθιού, μια επίσκεψη αρκεί για να σας πείσει.

…Θα αιστανθείτε την εγκαρδιότητα και τη ζεστασιά, όταν κατά την άφιξή σας, ένα ποτήρι σπιτικής λεμονάδας σας δροσίζει και σιφνέικα κουλουράκια σας καλωσορίζουν στο νησί. Όταν, η Ισιδώρα Χανδέλη, manager του ξενοδοχείου και υπεύθυνη για το μοναδικό design των χώρων, σας μυήσει στον μυστικό κόσμο της Σίφνου και του ξενοδοχείου, και σας υποδεχτεί με το πιο ειλικρινές της χαμόγελο.

Ο λευκός κυκλαδίτικος μικρόκοσμος του Verina Suites, βουτηγμένος κυριολεκτικά στους καταπράσινους ελαιώνες του Πλατύ Γιαλού με την χρυσαφένια παραλία σε απόσταση αναπνοής, ξέρει καλά πώς να σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Με μια δυναμική ομάδα να το στελεχώνει, τον Μιχάλη Ψαρράκη στην θέση του Reservation Manager, τον sous chef Βίκτωρα Μπαλφούσιο και την  chef και sommelier  Φλωρέττα Ψημάδη, πρόθυμη να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία και να σας κάνεινα περάσετε όμορφα, αποποιείται κάθε ίχνος τυπικότητας και ψυχρότητας ως προς τον επισκέπτη.

Πρωταρχικός στόχος είναι να ξεχάσετε οτιδήποτε σας απασχολεί και να γνωρίσετε την απόλυτη ηρεμία και εσωτερική γαλήνη. Και αυτό εδώ συμβαίνει, μαγικά και αβίαστα. Κάνοντας yoga με έμπειρους εκπαιδευτές στους ελαιώνες, θα απολαύσετε την επαφή με την φύση μέσα από μια άσκηση που θα σας ισορροπήσει.   Δοκιμάζοντας μοναδικές γεύσεις από τις … θάλασσες όλου του κόσμου, στο εστιατόριο Βατράχια που από φέτος μετακόμισε εδώ, θα παραδεχτείτε πως το (καλό) φαγητό είναι η μεγαλύτερη απόλαυση αυτής της ζωής. Κάνοντας στάσεις δροσιάς στην ήσυχη πισίνα, επιλέγοντας ανάμεσα σε πολύχρωμα γευστικά cocktails θα λατρέψετε για πάντα τα (σιφνέικα) καλοκαίρια.

Κυρίως όμως, όταν θα επιστρέφετε στο προσωπικό σας καταφύγιο, με το καθαρό λευκό και τις λιτές γραμμές να πρωταγωνιστούν, θα νιώθετε πως σας αρκεί απλά να ατενίζετε τον κήπο από την βεράντα σας για να ορίσετε την ευτυχία. Τα δωμάτια και οι σουίτες, μοιάζουν με φυσική προέκταση του νησιού χωρίς να στερούνται αυτές τις πολυτελείς πινελιές που καλύπτουν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Από τα χτυπητά μάρμαρα Θάσου στο χρώμα της άμμου, τα προσεγμένα ξύλινα δάπεδα, τους φθαρμένους καθαρούς τοίχους, έως τα επιλεγμένα ένα προς ένα έπιπλα, τις αντίκες και τα άνετα παπλώματα της COCO MAT, όλα, συνωμοτούν στο να  συνθέσουν ένα χώρο τόσο ζεν που παράλληλα δεν θα σας αφήνει καμία επιθυμία ανικανοποίητη.

Βιώστε μια εμπειρία, όπου ο χρόνος σταματά, παραδοθείτε στην γαλήνη του ξενοδοχείου, «βουτήξτε» σε χρώματα και μυρωδιές αυθεντικής Ελλάδας και όταν κατηφορίσετε προς τη Χώρα, τη στιγμή που θα συναντήσετε την Ισιδώρα, τον Μιχάλη, τον Βίκτορα και τη Φλωρέττα θα το συνειδητοποιήσετε.  Αυθόρμητα θα διηγείστε τις εντυπώσεις σας από το νησί και θα  μοιράζεστε εικόνες. Θα είναι και η στιγμή, που θα νιώσετε κι εσείς τον πραγματικό ορισμό της φιλοξενίας